Award Blog Ini

Berhubung aQ pernah mendapatkan 2 buah award yang sama yang tidak mungkin ku kerjakan untuk kedua kalinya, maka aQ sengaja bikin halaman ini, sebagai bentuk ucapan terima kasih ku kepada para sahabat-sahabat yang sudah sangat berbaik hati memberikan Award untuk aku…Makasih

Award Pertama-ku,dari Chal si Kotak Surat dan dari Iephe yang manis

Award Pertama-ku,dari Chal si Kotak Surat dan dari Iephe yang manis

Award dari adek Agunk & dari Iephe

Award dari adek Agunk & dari Iephe serta Accan

Award dari Mas Farrell

Award dari Mas Farrell

Award dari Adek Sha yang Cantik

Award dari Adek Sha yang Cantik

award dari Red Dog

award dari Red Dog

award dari Red Dog

award dari Red Dog

award dari Red Dog

award dari Red Dog

Awrard dari eruhaku

Awrard dari eruhaku

award4

award2

triple_awards

specialaward

Makasih sekali lagi buat Chal, dek Agunk, Mas Farrell, dek Iephe, dan dek Sha.. serta Red Dog , Accan, Eruhaku

fabulousblogaward

kindlyblogger2009

Iklan

26 thoughts on “Award Blog Ini

  1. fredricbernard berkata:

    award ini apa saja kebanggaan untuk kita??

    Sarah : Kebanggaannya, karena apa y….karena ada temen yang mau menobtakan blog Qta sesuai dengan tulisan yang tertera di award masing2, dan sebagai sharing serta kekompakan dr sahabat2 blogger. makasih y udah mampir ke blogQπŸ™‚

  2. fredricbernard berkata:

    tapi menurut saya award ini kan cuma copy paste pic aja kan. sory kl menyinggung.waakakkakaka

    Sarah : Ya iyallah copy paste, tp khan malu jg klo di paste tanpa ada yg nyuruh paste…heuehueu…menyinggung? Kenapa harus tersinggung? Take it easy, ini hanya dunia maya, dunia blog, apapun tak perlu dibawa2 serius2 amat..hehe…just 4 having fun, sharing and caring with us..πŸ˜‰

  3. gwgw berkata:

    wah…kpan nih… gw dapet yg gituan ya ?
    (lha mbikin blog aja barusan minggu ini ….!@#$%^&* ngimpi kale ….)

    Sarah : Pasti nanti dapat kok…keep blogging y

  4. sau berkata:

    uai!!!
    keren!!!

    Sarah, caranya ngasi award gimanah? thxxx

    Sarah : Makasih..hehe…
    caranya tinggal di copy aja, n paste di blog mbak/blog yang pengen mbak nobatkan. Jangan lupa, bwt link blog dr mn mak dpt awardnya y,
    selamat mencoba πŸ™‚

  5. Health berkata:

    My brother suggested I would possibly like this website. He was entirely right. This publish actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

  6. Maude Humphrey berkata:

    Thank you for another informative site. Where else could I get that type of information written in such an ideal way? I’ve a project that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such info.

  7. professional hair highlights Canton MI berkata:

    I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this professional hair highlights Canton MI web site. I am hoping the same high-grade site post from you in the future too. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own website going now. Really blogging is spreading its wings and growing rapidly. Your write up is a good example. professional hair highlights Canton MI

  8. abnehmen berkata:

    Hello there, I found your site via Google even as searching for a similar subject, your web site came up, it seems to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  9. get online payday loans berkata:

    Easily i am not saying against that which you saying but i’ve got to exclude that you are not valid with this issue. Why that is known human being convertd so much in span of time? Can’t we only coincide on all causes? We comparable symptom in our business.Decoding the issue want some concentrated analysis

  10. personal installment loans berkata:

    When we find top quality content on the web, we always decide to link to them so that our visitors may see a clear example of the standards we set for ourselves. Thank you for your content & Look forward to sending my subscribers your way!…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s